A cappella betyr «som i kapellet» og hentyder opprinnelig til kirkesang uten andre instrumenter enn stemmene. I dag tenker vi først og fremst på vokalgrupper med de tetteste harmonier og de spenstigste vokale krumspring. Pentatonix, Perpetuum Jazzile, hjemlige Pust og Pitsj – og mange andre som ikke begynner på p. The Real Group, selvsagt. Har du hørt om sneglen som ruslet rundt i hagen og sang «chaaaanson d’amoooour» … og så kom gressklipperen ,»ratatatata» – Manhattan Transfer var en tidlig inspirasjonskilde for sangere av mange slag. I nyere tid har forskjellige talentshow og serien Glee brakt a cappella ut til folket.

ORK kaster seg på og blir et a cappella-kor. Det er spennende, utfordrende og gøy. Denne låta er en av grunnene til at vi gikk den veien, og inntil vi får et flott opptak av oss selv, lar vi en annen inspirasjonskilde, The King’s Singers, ta seg av det (helt uten sammenligning forøvrig).